_MG_6746.jpg

Om Krogbækgaard

 

 

Krogbækgaard ejes af Lasse Grønberg Jensen som har overtaget
gården efter sin far Poul-Erik Jensen.

Lasse og Poul-Erik

Lasse er opvokset på Krogbækgaard og har siden han var helt lille været med i de forskellige arbejdsprocesser på gården.

Han er uddannet C træner hos Dansk Islandshesteforening, hvilket betyder at han er certificeret til at tilride og træne heste.
Lasse er uddannet B instruktør i Dansk Islandshesteforening og er således uddannet til at undervise i ridning på islandske heste

Poul Erik Jensen, far til Lasse har hele sit liv arbejdet med heste først i Skagen på Skagen rideskole og Hedebo Ranch, senere på Nordjysk Ridecenter syd for Aalborg og siden 1986 på Krogbækgaard. Poul - Erik har uddannet flere rideinstruktører i D.I og var med til at etablere instruktøruddannelsen. Han blev i 2006 udnævnt til æresinstruktør i Dansk Islandshesteforening for sit pionerarbejde med at etablere instruktøruddannelsen.  Et arbejde der efterfølgende har løbet som en rød tråd i arbejdet med at uddanne instruktører og trænere. Poul Erik Jensen er blevet katalysator for ønsket om at fastholde faglighed og god pædagogik i instruktørarbejdet, var ordene der fulgte med udnævnelsen.

Naturligt lederskab

Vil du udfordre dine ledere eller dig selv i anderledes omgivelser? 

Læs mere på vores lederskabs side