Hummer.jpg

Menukort

Menuen på Krogbækgaard kan bestå af følgende buffeter: Helstegt vildsvin af egen avl med tilbehør somKanterelsovs, Tærter, grillede grøntsager, hjemmebagt brød, lokale kartofler, forskelligesalater og meget mere Læsø Lam af egen avl med tilbehør som Lammesky, Tzaziki, ovnbagte jordfrugter, foccasia brød, lokale kartofler, forskellige salaterog meget mere.

Fiskebord med fisk fra den lokale fiskehandlerPå Krogbækgaards fiskebord er der alt godt fra havet som Torsk, kulmule, mørksej, Laks,Krabbekløer og Læsøs populære Jomfruhummer sammensat med gode lokale kartofler, forskellige salater og meget mere.

Lasagne. Gårdens gode lasagne bliver serveret med gulerodsalat, tomatsalat og hjemmebagt brød. Kylling på gårdens kyllingebuffet serveres der en sprød banan/peanuts salat, ovnbagtegulerødder med rosmarin, hjemmebagt brød og en krydret karrysovs.

Grill buffet (hver fredag i højsæsonen)Grillen tændes op med lækkert kød og grøntsager. Sammensat med den forgangne ugesretter og en sidedish som nachos med ost, får vi en hyggelig aften med bål i gårdhaven.

Kaffe ad libitum og dagens kage 45Kr. Her er et udvalg af hvad dagens kage kan være: Æble/pære tærte, Chokoladekage, Appelsinkage, Gulerodskage, Citronroulade.  

IMG 2010IMG 2021