galopstrand-2.jpg

Kurser udenfor Læsø

Lasse tilbyder kurser på rideskoler og private steder.

Kontakt Lasse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 23802283 hvis du vil arrangere et kursus med Lasse nær dig. 

Der er endnu ikke planlagt kursuskalender for 2018 men hold øje her eller på sporti.dk 

Kursusmodel 1.

For at kunne afholde dette kursus kræver det 12 deltagere.

På kursusmodel 1. starter vi med en kort snak med alle deltagere fredag aften.

Lørdag formiddag tager vi en rolig start med grundlæggende arbejde fra jorden. Det kan enten være med 6 ryttere eller alle 12 ryttere på banen på en gang. Vi slutter af med alle ryttere til hest hvor Jeg har mulighed for at se hvad vi skal arbejde med om eftermiddagen og hvordan der skal deles op. Efter frokosten er der baneundervisning med 2 ekvipager ad gangen i ca. 45 Min. Dagen afsluttes med teori hvor der kan vises billeder fra dagens forløb og følges op på hvad der er blevet undervist i på banen. Søndag bliver der igen undervist om formiddagen denne gang med 3 ekvipager ad gangen. Kurset afsluttes omkring frokosttid.

Kontakt Lasse for pris

Kursusmodel 2. 

På kursusmodel 2 fokusere vi på en mere intensiv eneundervisning. Hver rytter 45 Min eneundervisning. og 1 times fælles teori 

Først vises hesten i skridt, tölt, trav og evt galop hvorefter Lasse prøver hesten. Når efterfølgende har talt om hvad der skal arbejdes med begynder undervisningen. Lasse tager noter undervejs om hvad der skal arbejdes videre med. De vil blive tilsendt hver rytter efter kurset.

På denne kursusmodel kan Lasse tage 10 ryttere om dagen med afsluttende teori. dvs på en lørdag 10 personer, på en hel weekend 20 Personer.

Kontakt Lasse for pris

Kommende kurser kan ses på www.sporti.dk