Praktisk info

Hvad skal medbringes?

Gummistøvler! Det er en god ide at medbringe gummistøvler, da vi ofte rider, hvor der kan være vand.

Tætsiddende tøj! Af sikkerhedsmæssige årsager foretrækker vi tætsiddende tøj, som ikke flagrer i vinden. Lad jeres lange ridefrakker blive derhjemme. Ligeledes tillader vi ikke, at der rides med åbne jakker.

Ridehjelm? Vi har låne ridehjelme i alle størrelser, men man er velkommen til at medbringe sin egen.

Sengelinned? Det er muligt at leje en linnedpakke inklusiv håndklæde til 95,-. Man er også velkommen til selv at medbringe sengelinned.

Det er ikke muligt at låne sikkerhedsveste, støvler eller handsker.

Vær opmærksom på:
Vi tager desværre ikke imod folk med hverken fysiske eller psykiske handicap, da vores heste ikke er egnet, og det vil kræve ekstra guider. For os er det et spørgsmål om sikkerhed og en god oplevelse for alle deltagere. Dette gælder kun ridningen, alle er velkomne på kost og logi.

For at være på rideophold hos os har vi en vægtgrænse på 85 kg.

Transport til Læsø/Krogbækgaard?

Færgen til Læsø sejler fra Frederikshavn og kan bookes på www.laesoe-line.dk

Til Krogbækgaard findes der taxi (tlf. 22322636) og NT flextrafik (kan bestilles online på www.nordjyllandstrafikselskab.dk eller på 99341134). Eller tag den gratis bus til et stoppested ca. 1,5 km fra Krogbækgaard.

Vores adresse:
Krogbækgaard
Storhavevej 8
9940 Læsø

Betaling

Efter indsendt tilmeldingsblanket vil du/I modtage en kopi af tilmeldingsformularen på mail, hvilket betyder at tilmeldingen er gået igennem. Du/I vil senere modtage endelig bekræftelse. Din/jeres reservation er først gældende, når vi har bekræftet din/jeres tilmelding på mail. Husk at tjekke reklame/spam mappe. 

Selvom der står “ledige pladser” gør vi opmærksom på, at der afhængigt af niveaufordeling kan være fyldt op for især begyndere/let øvede. 
Når du modtager bekræftelse på din booking, vil vi i mailen bede om overførsel af depositum på 1000 kr. pr. deltager. Depositumet skal overføres senest en uge fra modtagelse af vores endelige bekræftelsesmail. 
Info omkring restbeløb oplyses i bekræftelsesmailen.

Vi bekræfter, når vi har modtaget depositum og senere restbeløb. 

Husk at anføre det navn der står i kontaktinfo ved bankoverførsel.

Bankoverførsel:

Sparekassen Vendsyssel reg. 9070 konto 1272276

Udlandsbetalinger:

IBAN-nr.: DK7890440001272276

Swift Bic. Vraadk21

Lasse G. Jensen, Storhavevej 8, 9940 Læsø

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Formål

Translate »
Tak for din tilmelding på

Krogbækgaard

Du vil modtage en kopi af tilmeldingsformularen på mail, hvilket betyder at  tilmeldingen er gået igennem. Du vil senere modtage endelig bekræftelse på din booking. Din reservation er først gældende, når vi har  bekræftet din tilmelding på mail.

Tjek evt. reklame/spam mappe